e-Commerce manager Handyman (40 uur)

Als e-Commerce Manager Handyman ben je in eerste instantie de belangrijkste spil en driver voor de verdere ontwikkeling van onze online activiteiten en initiatieven. Wij zijn ambitieus en willen van Handyman de beste webshop in onze branche maken. Het is jouw passie en uitdaging om hierin online het voortouw te nemen. De kracht van 100 fysieke winkels geven een stevige duw in de rug. Vanuit de omni-channel overtuiging ben je ook geïnteresseerd en actief betrokken in de ontwikkelingen van onze fysieke winkelformule. Kortom, je neemt graag initiatief, je hebt een voorliefde voor retail en je wilt mede de koers bepalen van onze Handyman webshops in Nederland en België.

Wat ga je doen?

Als e-Commerce Manager Handyman ben je commercieel en operationeel verantwoordelijk voor alle e-Commerce activiteiten van Handyman. Jij begrijpt als geen ander de klantbehoeftes, analyseert en vertaalt deze continu naar onze omni-channel propositie. Uiteraard ga je hierin samen met een klein maar efficiënt team “ondernemend” te werk. Je bent eindverantwoordelijke voor de P&L van beide webshops.

Je werkt ook intensief samen met het e-Commerce team van onze wholesale organisatie en je onderhoudt, stimuleert en baat de contacten maximaal uit met de diverse leveranciers en partners waarmee je samenwerkt. Samen met je collega’s bouw je elke dag aan onze webwinkels, zodat onze webshops optimaal aansluiten op de wensen van onze klanten én onze klanten met een glimlach bij ons winkelen, offline én online.

Wie ben jij?

• Je hebt een universitaire Bachelor en/of Master afgerond, bij voorkeur met een economische achtergrond.
• Je hebt een bijzondere interesse in de combinatie van “bricks” en “clicks” en in het retail landschap van de toekomst.

• Je bent een “ondernemer in de dop”, enthousiast en gedreven, analytisch ingesteld en hebt het lef om nieuwe initiatieven op te pakken. Altijd met het oog op kansen, ontwikkeling én rendement!

• Je beschikt over aantoonbare ervaring binnen een e-Commerce omgeving, Google Analytics heeft geen geheimen voor je en je bent goed bekend met social media marketing, SEA en SEO.

• Je hebt kennis van P&L-sturing van een webshop en bent ertrouwd met omni-channel KPI’s
.
• Je steekt als hands-on teamspeler met veel gevoel voor eindverantwoordelijkheid ook zelf de handen uit de mouwen.

• Je kunt afstand nemen van je dagelijkse werk, zodat je de prioriteiten en kansen op langere termijn kunt inschatten en een visie kunt uitwerken
.
• Je w
oont bij voorkeur in de omgeving van Breda.
• Je hebt een “pré” als je ook een woordje Frans spreekt.

Wanneer nodigen wij je uit te solliciteren?

Je bent enthousiast, gepassioneerd door retail (online en offline) en je popelt om Handyman.nl en Handyman.be verder door te ontwikkelen. Je wilt graag échte eindverantwoordelijkheid nemen voor beide shops: samen met je online team spijker je aan de weg om van Handyman de béste webshop te maken in onze branche.  

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een afwisselende, uitdagende fulltime baan in een groeiende internationale onderneming, waarin je de kans en de ruimte krijgt om écht te ondernemen, te leren en te ontwikkelen. Je krijgt de gelegenheid om vanuit omni-channel ontwikkelingskansen mee na te denken op het strategisch niveau van onze onderneming. Als jij je bovendien ook thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, ben je bij ons op je plek. Bij Handyman werken we actief samen en we hechten grote waarde aan een positieve sfeer en collegialiteit. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, én veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief.

Ja, ik wil?

Vul dan ons sollicitatieformulier in. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, telefoon 076-593 93 93.