e-Commerce Plaza Specialist (40 uur)

Als e-Commerce Plaza ondernemer ben je de spil en driver voor de verdere ontwikkeling van onze online activiteiten en initiatieven bij de plaza’s en marktplaatsen (Bol.com, Amazon, eBay, Marktplaats, etc.). Wij zijn ambitieus en we willen als specialist in accessoires en onderdelen voor huishoudapparaten actief aanwezig zijn, op plekken waar de consument naar onze assortimenten op zoek gaat. Die zoektocht van de consument is vandaag héél anders dan pakweg 5 jaar geleden. Het belang van een goede, slimme aanwezigheid op online platforms wordt elke dag belangrijker, vandaar dat wij met onze organisatie actief willen inzetten op deze businesskans.

 

 

We hebben héél wat in huis om van deze kans een succes te maken: online én offline ervaring in retail en dus met consumenten in onze branche, kennis en kunde in onze nichemarkt van accessoires en onderdelen waarmee we ons kunnen onderscheiden als een echte specialist, een mooie logistieke backbone, enthousiaste collega’s,… Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om ook via de marktplaatsen succesvol te kunnen ontwikkelen. We zijn nu actief op zoek naar een “driver”, iemand die zin heeft om z’n tanden te zetten in de kansen die in dit snel groeiend online kanaal liggen.

Wie ben jij?

• Je hebt een universitaire Bachelor en/of Master afgerond, bij voorkeur met een economische achtergrond.
• Je bent een “ondernemer in de dop”, enthousiast en gedreven, met een “neus voor zaken” en het lef om nieuwe initiatieven op te pakken. Altijd met het oog op kansen, ontwikkeling én rendement!
• Je bent ambitieus, en “gebeten” door je job. Je hebt een echte drive om te ontwikkelen, en legt de lat hoog voor jezelf.
• Je hebt bij ons een streepje voor, als je al enkele jaren ervaring hebt met e-commerce en in het bijzonder met het werken op plaza’s.
• Je hebt kennis van P&L-sturing van een webshop.   
• Je bent een hands-on teamspeler met veel gevoel voor eindverantwoordelijkheid.
• Je staat in direct contact met de externe partners waarmee je zaken doet, je hebt ook de commerciële flair om met hen zaken te doen.
• Je woont bij voorkeur in de buurt van Breda.

Wanneer nodigen wij je uit te solliciteren?

Je bent enthousiast, gepassioneerd door online sales, nieuwsgierig om bij te leren hoe je échte partnerships kunt ontwikkelen, goed en slim kunt uitbaten en je popelt om hieraan te beginnen. Je wilt graag échte eindverantwoordelijkheid nemen voor deze uitdaging en houdt ervan om te pionieren.  

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een afwisselende, uitdagende fulltime baan in een groeiende internationale onderneming, waarin je de kans en de ruimte krijgt om écht te ondernemen, te leren en te ontwikkelen. Je krijgt de gelegenheid om op de middellange termijn vanuit business ontwikkelingskansen mee na te denken op het strategisch niveau van onze onderneming. Als jij je bovendien ook thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, ben je bij ons op je plek. Bij Elka Pieterman werken we actief samen, en we hechten grote waarde aan een positieve sfeer en collegialiteit. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden én veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief. 

Ja, ik wil!

Vul dan nu ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, telefoon 076-593 93 93.