Allround IT medewerker (40 uur)

Gedreven troubleshooter met passie voor database beheer

Een dag als allround IT medewerker:

Eigenlijk is het bijna niet mogelijk een dag als IT medewerker te beschrijven, want geen dag is hetzelfde en juist dat maakt deze functie zo leuk en uitdagend! Maar om toch een beeld te schetsen....

Je komt binnen en kijkt of er nog dringende verzoeken bij de helpdesk zijn binnen gekomen. Deze los je op, waarmee je al direct een aantal collega’s blij maakt. Daarna richt je een computer in voor een nieuwe collega die volgende week begint. Deze noteer je ook in je overzicht, want het is ook jouw verantwoordelijkheid dat het overzicht van de uitstaande computers op orde blijft. Dan komt er een collega binnen. Hij heeft wat moeite met het vinden van de juiste informatie in ons IBM systeem. Je loopt met hem mee en legt hem uit hoe hij deze informatie in het systeem kan vinden.

In de middag heb je overleg met de IT manager over de lopende projecten en bespreken jullie samen hoe je haar hierin kunt ondersteunen. Daarna draai je nog een update, zodat het beveiligingssysteem weer helemaal up to date is. Voordat je naar huis gaat loop je nogmaals de verzoeken in de helpdesk inbox na en los je deze op. Met een goed gevoel sluit je de dag af. Morgen heb je late dienst en start je om 10 uur. Je hebt dan in de ochtend even tijd voor jezelf en kunt na de kantooruren mooi die updates draaien op de pc’s van een aantal collega’s, zodat zij hiervan weer optimaal gebruik kunnen maken. Dat kun je dan overmorgen in orde maken voor onze Belgische collega’s, als je een dag werkt op onze vestiging in Wijnegem (nabij Antwerpen).

Wat heb jij in huis?

• Een MBO+ werk- en denkniveau met een achtergrond of zichtbare interesse in IT.
• Je hebt kennis van kantoorautomatisering (Office) en IT-apparatuur (PC's, printers,…). Kennis van IBM System I (AS/400), Microsoft Dynamics (Navision), Qlikview, Xtendis en/of Windows network is een plus.
• Een flexibele instelling, waarbij je bereidt bent in jezelf te investeren. In deze functie werk je ook een aantal dagen in de week van 10 tot 19 uur. Daarnaast verwachten wij bij calamiteiten ook buiten de gewone uren een beroep op je te kunnen doen. Ook wordt je een aantal dagen in de maand ingezet in onze Belgische vestiging in Wijnegem.
• Een sterke wens om in een bedrijf te werken waarin je veel vrijheid krijgt om zelf verantwoordelijkheid te nemen en waarin je echt waarde kunt toevoegen.
• Een woning in Breda (of de omgeving van). Ook als je woonachtig bent in het grensgebied Nederland-België (nabij Antwerpen) dan past dit voor deze functie prima.

Zet jouw volgende stap bij Elka Pieterman

Je toekomstige collega’s bij Elka Pieterman ontvangen je met open armen in Breda. Op slechts 10 minuten fietsen van het station van Breda en met gratis parkeerplaatsen voor de deur, is jouw ruime en lichte werkplek makkelijk te bereiken. Er is een gezonde balans tussen ruimte voor persoonlijk contact en werk binnen onze organisatie. Samen met de IT manager zorg jij ervoor dat de IT systemen van ons bedrijf optimaal werken. Een uitdagende verantwoordelijkheid, waar je echt wat kunt betekenen voor het bedrijf en je collega’s.

Dit bieden we jou:

Als ambitieuze internationale onderneming bieden we je de kans je talenten verder te ontwikkelen. Het is een uitdagende baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat in onze vestiging in Breda. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kunt en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming. We bouwen dan ook actief samen mét ons team aan de toekomst van onze onderneming.   

Ga jij ervoor?

Vul dan nu ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, telefoon 076-593 93 93.

Hoe verder na je sollicitatie?

1. Je ontvangt van ons een reactie.
2. Je maakt kennis met onze  HR officer en de IT manager.
3. Wij checken de door jou opgegeven referenties.
4. Je werkt een dagdeel mee op onze IT afdeling om te kijken of de functie echt wat voor je is en we bespreken samen de uitkomsten van de referenties.
5. Je ontvangt een voorstel om ons team te versterken.