Junior IT Specialist (40 uur)

Gedreven analyticus met passie voor het doorontwikkelen IT oplossingen

Wat ga je doen?

IT is een onmisbare schakel bij veel ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Of het nu gaat om verbindingen met onze klanten, het ontwikkelen van onze webshops of interne informatiesystemen. Samen met de betrokken verantwoordelijken vertaal jij  behoeften en kansen naar IT oplossingen. Je werkt actief mee aan de vormgeving hiervan en bent hierbij de spin in het web. Je maakt het tot jouw persoonlijke verantwoordelijkheid om deze projecten succesvol af te ronden. Je bent sparringpartner voor de IT manager, het management en de directie.

Als onze nieuwe Junior IT specialist:

• Heb je een universitair werk- en denkniveau en beschik je over een IT gerelateerde opleiding (bijv. Bedrijfskundige Informatica). Je bent net afgestudeerd of je hebt enkele jaren werkervaring.
• Werk je vanuit commerciële kansen en weet je de vertaling naar IT oplossingen te maken.
• Denk je in processen, werk je nauwkeurig en ben je sterk analytisch.
• Ben je flexibel en heb je geen 8 tot 5 mentaliteit.
• Ben je communicatief vaardig, proactief en enthousiast.
• Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Beschik je over een goede kennis van diverse besturingssystemen (o.a. Windows, Windows server). Kennis van AS400 is een pré. Bereidheid deze kennis op te doen is een vereiste.
• Woon je in de omgeving van Breda.

Wanneer nodigen wij je uit op deze vacature te solliciteren?

Je voelt je als een vis in het water in een afwisselende en dynamische functie met veel gevarieerde taken, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je werkt vlot, bent een echte teamplayer, maar je kunt tegelijkertijd ook goed zelfstandig werken. Je vindt het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen in een wereld die continu verandert. En je ziet het als een uitdaging om  verantwoordelijkheid te nemen en je actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van onze onderneming.

Wat bieden we jou?

Als ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je de kans je talenten verder te ontwikkelen. Het is een fulltime baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat in onze vestiging in Breda. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kan en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming. We bouwen dan ook actief samen mét ons team aan de toekomst van onze onderneming in het belang van alle stakeholders.

Ja, ik wil!

Vul dan nu ons sollicitatieformulier in, en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, telefoon 076-593 93 93.