Management Trainee Inkoop (40 uur)

Op onze inkoopafdeling leer je snel alle inkoopprocessen goed te beheersen. Van hieruit krijg je snel eigen verantwoordelijkheid en je neemt de lead om onze inkoop verder te ontwikkelen. Je onderhoudt de contacten met onze leveranciers en je bouwt verder aan business kansen in samenwerking met onze leveranciers. Je verruimt het netwerk van leveranciers om onze klanten optimaal te kunnen bedienen in onze eigen niche van accessoires en onderdelen voor huishoudelektro. Binnen je verantwoordelijkheid is het belangrijk om nauw samen te werken met verschillende afdelingen binnen ons bedrijf en je zorgt voor een goede ondersteuning en dynamiek vanuit inkoop om onze business verder te laten groeien.  

Wie ben jij?

 • Je hebt net minimaal een Bachelor in een economische richting afgerond en je bent op zoek naar een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling,
• Of je hebt al een eerste werkervaring achter de rug en inkoop is een verantwoordelijkheid die jou aanspreekt,
• In processen denken en analytisch te werk gaan is jouw ding,
• Je bent een aanpakker en houdt ervan om initiatief te nemen,
• Daarnaast ben je flexibel en enthousiast,
• Je vindt een goed netwerk zeer waardevol en vindt het een uitdaging om hierin te investeren,
• Je bent communicatief sterk (Nederlands en Engels),
• Je woont in de buurt van Breda,
• Affiniteit met het assortiment bruin-grijsgoed is een pré.

Wanneer nodigen we je uit te solliciteren?

Je voelt je als een vis in het water in een afwisselende en dynamische functie met veel gevarieerde taken, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je werkt vlot, bent een echte teamplayer, maar je kunt tegelijkertijd ook goed zelfstandig werken. Je vindt het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen in een wereld die continu verandert. En je ziet het als een uitdaging om verantwoordelijkheid te nemen en je actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van onze onderneming.

Wat bieden we jou?

Als ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je de kans je talenten verder te ontwikkelen. Het is een fulltime baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat in onze vestiging in Breda. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kunt en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming. We bouwen dan ook actief samen mét ons team aan de toekomst van onze onderneming in het belang van alle stakeholders.

Ja, ik wil!

Vul dan nu ons sollicitatieformulier in, en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, via telefoonnr. 076-593 93 93.