Merchandiser omgeving groot Amsterdam (40 uur)

In de rol van Merchandiser bezoek je onze klanten en ben je verantwoordelijk voor de opbouw van een goede commerciële relatie. Je zorgt ervoor dat de sell-out van accessoires bij onze klanten wordt verhoogd. Je onderhoudt de winkelpresentaties, voert winkelchecks uit en zorgt dat alles tiptop in orde is. Als Merchandiser deel je onze kennis met de klant, zoals bijv. productinformatie en cross selling mogelijkheden. Alles om, samen met de klant, het maximale uit het accessoire-verkooppunt te halen!

We geven jou de ruimte om initiatieven te nemen en met nieuwe ideeën te komen. Luister goed naar de klant om zodoende nieuwe oplossingen aan te dragen.

 

Wie ben jij?

• Je bent woonachtig in de omgeving groot Amsterdam.
• Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau.
• Ervaring in de elektrovakhandel is een absolute pré.
• Je hebt een representatieve uitstraling.
• Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal.
• Je bent enthousiast en vind het ontwikkelen van jezelf erg belangrijk.

Wanneer nodigen wij je uit te solliciteren?

Je voelt je thuis in een informele werkomgeving, waar actief samenwerken en een goede sfeer belangrijke dé belangrijke uitgangspunten zijn. Ook ben je klantgericht, betrouwbaar en integer. Vanuit je commerciële drive en je wil om te scoren is een flexibele instelling voor jou een natuurlijk gegeven. Daarnaast vind je het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen in een wereld die continu verandert. En je ziet het als een uitdaging om verantwoordelijkheid te nemen en je actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze onderneming. 

Wat bieden we jou?

Als ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je de kans je talenten verder te ontwikkelen. Het is een fulltime baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat in deze buitendienst rol. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kan en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming. We bouwen dan ook actief, samen mét ons team, aan de toekomst van onze onderneming in het belang van alle stakeholders.

Ja, ik wil!

Vul dan nu ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, telefoon 076-593 93 93.