Gibson Innovations Netherlands failliet verklaard

Mei 2018

De Nederlandse dochter van het gitaar- en audiobedrijf Gibson is failliet verklaard. Het faillissement is te wijten aan de financiële problemen bij het moederbedrijf Gibson Brands, dat begin mei in surseance belandde. Een aangestelde curator onderzoekt of een doorstart mogelijk is.
           
Gibson Innovations Netherlands is een erfgenaam van de Audio divisie van Philips. In 2014 heeft Philips deze divisie ondergebracht bij Gibson. Op deze manier probeerde Gibson de bedrijfsactiviteiten te verbreden. Ze zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en distributie van audioproducten van Philips, zoals hoofdtelefoons, audiosystemen en soundbars.

Binnen ons assortiment heeft dit faillissement betrekking op de volgende Philips accessoires: accupacks, afstandsbedieningen, audio/video reinigers, batterijen, batterijladers, hoofdtelefoons, in(ner)-ears en kabels.

De huidige voorraad zal worden verkocht tot deze op is. We zullen voor de belangrijkste productgroepen op zoek gaan naar alternatieven. Uiteraard zullen we er voor zorgen dat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Bekijk alle nieuwsitems