Service merchandiser (40 uur)

Een dag als service merchandiser:

’s Ochtends start jij op tijd de bus om te vertrekken naar het Noorden van het land. Je komt niet graag te laat. Achterin ligt 3 meter stellingmateriaal en staan 5 dozen met Scanpart producten. Vandaag staat er een uitbreiding van ons winkelconcept bij een Expert winkel op het programma. Vanwege de succesvolle start heeft deze klant besloten de samenwerking Elka Pieterman verder uit te breiden. Je rijdt er naartoe en zorgt ervoor dat de uitbreiding tiptop in orde komt. Je plaatst de nieuwe rekken en zorgt ervoor dat deze gevuld worden met onze artikelen. Je legt de klant uit wat je hebt gedaan en laat hem met een goed gevoel achter. Op de terugweg rijdt je nog bij één van onze vaste klanten langs. Hij heeft al een tijdje onze rekken staan en jij doet vandaag een update zodat alles er weer keurig bijstaat. Ook hier laat je een blije klant achter en keer je met een goed gevoel terug naar huis.

Wie ben jij?

• Je hebt net je MBO opleiding afgerond en bent op zoek naar een startersfunctie,
• Je beschikt over een rijbewijs B,
• Je hebt een representatieve uitstraling,
• Je bent klantgericht en integer,
• Je vindt het leuk om door heel Nederland te werken,
• Je vindt overnachten voor een opdracht geen probleem,
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift,
• Je bent woonachtig in het midden van het land (omgeving Apeldoorn-Amersfoort).

Wanneer nodigen wij je uit te solliciteren?

Je voelt je als een vis in het water in een afwisselende en dynamische functie met veel gevarieerde taken, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je werkt vlot en nauwkeurig, bent een echte teamplayer, maar je kunt tegelijkertijd ook prima alleen op pad zijn. Je vindt het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen in een wereld die continu verandert. En je ziet het als een uitdaging om  verantwoordelijkheid te nemen en je actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van onze onderneming.

Wat bieden we jou?

Als ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je de kans je talenten verder te ontwikkelen. Het is een uitdagende baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat door heel Nederland. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kan en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming. We bouwen dan ook actief samen mét ons team aan de toekomst van onze onderneming.

Ja, ik wil!

Vul dan nu ons sollicitatieformulier in, en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, telefoon 076-593 93 93.