Customer Service medewerker (40 uur)

Een dag als Customer Service medewerker:

Je komt binnen op kantoor, praat even bij met de collega’s en start je dag. Je wordt direct gebeld door één van de buitendienst collega’s. Hij is op weg naar zijn eerste klant en samen spreken jullie even door wat er gisteren is gebeurd en wat er vandaag op de planning staat. Vervolgens ga je aan de slag met een aantal vragen die hij gisteren heeft gekregen van de klant. Nadat je de klant blij hebt kunnen maken door hem te antwoorden, analyseer je of alles in jouw regio loopt zoals het moet. Ondertussen word je gebeld door een aantal klanten die allemaal weer een andere vraag hebben. De ene wil graag weten of alles goed gaat met zijn zending, terwijl de ander van plan is een grote order te plaatsen en wil afstemmen wat wij daarin kunnen bieden. Aan het einde van de dag kijk je met een goed gevoel terug op het feit dat je zoveel klanten blij hebt kunnen maken.

Wie ben jij?

• Je hebt een MBO opleiding afgerond (bij voorkeur een economische richting) en bent net afgestudeerd of hebt je eerste werkervaring opgedaan. Dit is een uitstekende startersfunctie, waarvoor ervaring niet persé noodzakelijk is.
• Je bent klantgericht en integer.
• Je hebt een flexibele instelling, bent energiek en hebt een commerciële drive.
• Je ziet kansen en vindt het leuk om klanten te informeren en te ondersteunen.
• Je bent analytisch sterk en kunt goed overweg met Excel.
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Goede beheersing van het Engels is een pré.
• Je bent woonachtig in Breda of de nabije omgeving van Breda.

Wanneer nodigen wij je uit te solliciteren?

Je voelt je als een vis in het water in een afwisselende en dynamische functie met veel gevarieerde taken, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je werkt vlot, bent een echte teamplayer, maar je kunt tegelijkertijd ook goed zelfstandig werken. Je vindt het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen in een wereld die continu verandert. En je ziet het als een uitdaging om  verantwoordelijkheid te nemen en je actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van onze onderneming.

Wat bieden we jou?

Als ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je de kans je talenten verder te ontwikkelen. Het is een uitdagende baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat in onze vestiging in Breda. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kunt en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming. We bouwen dan ook actief samen mét ons team aan de toekomst van onze onderneming.

Ga jij ervoor?

Vul dan het sollicitatieformulier in en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting via 076-593 93 93.