Magazijn medewerker allround (38 uur)

Een dag als Magazijn medewerker:

Je komt binnen en begint met het aanvullen van de voorraad vanuit de bulk naar de pick locaties. Zo pakken je collega orderpickers niet mis en hoeven zij niets uit de bulklocaties te halen. Daarnaast rijd je de goederen uit die gedurende de dag door de afdeling inkomende goederen zijn binnen gemeld. Wanneer je klaar bent help jij je collega’s met orderpicken, omdat er vandaag behoorlijk wat orders klaar staan.

Na de middagpauze doe jij een opruim ronde in het magazijn. Je leegt de papierbakken en veegt waar nodig de gangen schoon. Je loopt daar gelijk ook even de stellingen na om het lege verpakkingsmateriaal dat er in ligt weg te gooien. Ook krijg je door dat er nog een lamp in het toilet kapot is, die vervang je maar direct, zodat alles weer werkt.

Nadat je nog een keer hebt gekeken of er nog locaties aangevuld moeten worden en dit in orde hebt gemaakt, vertrek je met een goed gevoel richting huis.

Wie ben jij:

• Je bent een enthousiaste doener, iemand die niet graag stil zit.
• Je ziet zelf wat er moet gebeuren en pakt dit ook zelfstandig op.
• Het is handig wanneer jij over een hef/reachtruck certificaat beschikt, maar dit is geen must.
• Je vindt het leuk om met een team een prestatie neer te zetten.
• Je houdt van variatie in je werk.
• Je hebt een representatieve uitstraling.
• Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal.
• Je bent woonachtig in Breda of de nabije omgeving van Breda.

Wanneer nodigen wij je uit te solliciteren?

Je voelt je als een vis in het water in een afwisselende en dynamische functie met veel gevarieerde taken, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je werkt vlot, bent een echte teamplayer, maar je kunt tegelijkertijd ook goed zelfstandig werken. Je vindt het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen in een wereld die continu verandert. En je ziet het als een uitdaging om verantwoordelijkheid te nemen en je actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van onze onderneming.

Dit bieden we  jou:

Als ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je  de kans  je talenten verder te ontwikkelen. Het is een fulltime baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat in onze vestiging in Breda. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kan en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming. We bouwen dan ook actief samen mét ons team aan de toekomst van onze onderneming in het belang van alle stakeholders.

Ga jij ervoor?

Vul dan ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, telefoon 076-593 93 93.