Marketing Design medewerker

De rol:

Jij en creativiteit zijn in één adem te noemen. Foto's, filmpjes, nieuwsbrieven, banners, brochures, verpakkingen, noem maar op, je weet van alles een aansprekende creatie te maken. Deze creaties komen overal terecht, online op één van onze webshops en sites, of offline als product in een winkel of een vette visual op straat. Geen dag is dus hetzelfde, want waar je de ene dag bezig bent met het actualiseren van content en graphics of optimaliseren van de website, ben je de volgende dag bezig met de voorbereiding voor een beurs of het opzetten van een email marketingcampagne. Een veelzijdige functie met veel aandacht voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Belangrijk uitgangspunt voor de functie is dat je meebouwt aan de verdere professionalisering van Marketing binnen het bedrijf.

Jouw uitdaging bij ons:

• Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze communicatiemiddelen.
• Je ontwerpt de verpakkingen van ons huismerk Scanpart.
• Je denkt mee over de communicatie met onze (potentiële) klanten; hoe bereiken we hen het beste en hoe overtuigen wij hen van ons bedrijf en onze producten en diensten.
• Je houdt ervan breed te worden ingezet op de verschillende rollen binnen je afdeling.

Wat heb jij in huis?

Je vindt het leuk om veel wisselende werkzaamheden op te pakken en hierbij het initiatief te nemen. Je werkt vlot, kunt goed samenwerken met mensen vanuit verschillende afdelingen en bent creatief. Maar dat is nog niet alles, je hebt ook:

• Een MBO+ werk- en denkniveau,
• Ervaring met vormgevingsprogramma’s zoals Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat en kennis van drukwerkvoorbereiding,
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal aanvullende talen is een pré,
• Een flexibele instelling, waarbij je bereid bent om in jezelf te investeren,
• Een sterke wens om in een bedrijf te werken waarin je veel vrijheid krijgt om zelf verantwoordelijkheid te nemen en waarin je echt waarde kunt toevoegen,
• Woonachtig in Breda (of omgeving van).

Zet jouw volgende stap bij Elka Pieterman

Je toekomstige collega’s bij Elka Pieterman ontvangen je met open armen in Breda. Op slechts 10 minuten fietsen van het station van Breda en met gratis parkeerplaatsen voor de deur, is jouw ruime en lichte werkplek makkelijk te bereiken. Er is een gezonde balans tussen ruimte voor persoonlijk contact en werk binnen onze organisatie. Samen met het Marketing team heb jij de uitdaging om van alle Marketing aspecten een succes te maken. Jouw leidinggevende geeft je veel vrijheid voor initiatieven en om verantwoordelijkheid te nemen. Je krijgt alle ruimte om initiatief te tonen en je projecten van begin tot eind op te pakken.

Dit bieden we  jou:

Als ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je de kans je talenten verder te ontwikkelen. Het is een uitdagende baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat in onze vestiging in Breda. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kan en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming. We bouwen dan ook actief samen mét ons team aan de toekomst van onze onderneming.

Maar er is meer:

• Een goed salaris in lijn met je kennis en ervaring, 25 vakantiedagen, een goede pensioen- regeling en korting op collectieve verzekeringen,
• De kans om je, in een ervaren team, te ontwikkelen tot een echte Marketing topper,
• Ping pong spelen in de pauzes,
• De kans om deel te nemen aan onze Elka activiteiten, zoals deelname aan de Ten Miles in Antwerpen en ons Summer festival,
• Korting op al onze producten,
• Met heel veel plezier samenwerken met je collega’s.

Ga jij ervoor?

Vul dan nu ons sollicitatieformulier in, en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, telefoon 076-593 93 93.