Merchandiser Zuid West Nederland (40 uur)

Een dag als Merchandiser:

’s ochtends stap jij je auto in. Je weet precies welke klanten je vandaag gaat bezoeken en wat je met hen wilt bespreken. Onderweg bel je met je Customer Service collega en spreekt ook met haar de dag door. Je eerste bezoek is een vakhandelszaak in een middelgrote stad. Je controleert of alle accessoires nog netjes en met voldoende voorraad op de rekken hangen en of alle prijskaartjes nog in orde zijn. Met de verantwoordelijke winkelmedewerker bespreek je de wensen van de klant en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van accessoires. Na dit bezoek vertrek je naar de volgende klant; een megastore aan een woonboulevard. Ook hier bekijk je of onze accessoires er netjes bij hangen in de winkel, plaats je een order en bespreek je de laatste trends en ontwikkelingen in de branche. Daarna vertrek je richting een potentiële klant, die interesse heeft in ons assortiment. Het is jouw uitdaging om deze klant binnen te halen.

Aan het einde van de dag rijd je terug naar huis. Thuisgekomen maak je nog een offerte op en vul jij je administratie in, zodat ook je collega’s op kantoor precies weten wat je met de bezochte klanten hebt besproken. Je sluit met een goed gevoel de dag af. Je hebt samen met de klant het maximale uit de accessoire verkoop gehaald.

Wie ben jij?

• Je bent woonachtig in Rotterdam of binnen een straal van 30 km van Rotterdam.
• Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau.
• Ervaring in de elektrovakhandel is een absolute pré.
• Je hebt een representatieve uitstraling en beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal.
• Je bent handig en niet bang je handen uit de mouwen te steken.
• Kennis van Microsoft Office is een pré.
• Je bent enthousiast en vindt het ontwikkelen van jezelf erg belangrijk.

Wanneer nodigen wij je uit te solliciteren?

Je voelt je thuis in een informele werkomgeving, waar actief samenwerken en een goede sfeer belangrijke dé belangrijke uitgangspunten zijn. Ook ben je klantgericht, betrouwbaar en integer. Vanuit je commerciële drive en je wil om te scoren is een flexibele instelling voor jou een natuurlijk gegeven. Je vindt het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen in een wereld die continu verandert. En je ziet het als een uitdaging om verantwoordelijkheid te nemen en je actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze onderneming. 

Wat bieden we jou?

Als ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je de kans je talenten verder te ontwikkelen. Het is een fulltime baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat in deze buitendienst rol. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kunt en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming.

Ja, ik wil!

Vul dan nu ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, telefoon 076-593 93 93.