Belmio aluminium koffie capsules

November 2016

Er zijn al veel alternatieve koffiecapsules verkrijgbaar, de meesten van kunststof. Zoals u waarschijnlijk al weet kan dit tot problemen leiden bij het doorprikken van de capsule waardoor de koffie niet of nauwelijks doorloopt. De oorzaak hiervan zijn de minder scherpe mesjes die Nespresso® sinds halverwege 2013 in haar apparaten gebruikt; net scherp genoeg om aluminium te perforeren, niet altijd scherp genoeg voor kunststof cups.

Het Belgische koffiemerk Belmio introduceert daarom nu als eerste alternatieve aluminium koffiecapsules op de Nederlandse markt.

Aluminium beschermt de koffie optimaal

Koffie is een delicaat product. Voor een optimale smaakervaring zijn bewaring en bereiding cruciaal. De Belmio premium aluminium capsules beschermen tegen zuurstof, licht en vochtigheid. Aroma’s en smaken komen zo 100% tot hun recht en garanderen de perfecte espresso. 

Passend voor alle Nespresso machines

De Belmio koffiecapsules zijn compatibel met de volgende Nespresso® machines: CitiZ, Essenza, Inissia, Kitchen Aid, Lattissima, Maestria, Magimix, Pixie & Prodigio.

Intense smaken

Koffiedrinken is een beleving geworden en daarom is voor de hedendaags koffiedrinker alleen het beste goed genoeg. Belmio selecteert alleen de beste Arabica en Robusta bonen voor zijn vijf karaktervolle en rijke koffies. Maak bij Elka Pieterman kennis met de Risoluto, Intenso, Largo, Allegro en Decaffeinato capsules.

Ook bij u verkrijgbaar?

Uw assortiment ook uitgebreid met deze Belmio aluminium capsules? Neemt u dan snel contact op met onze accessoires specialisten.

Bekijk alle nieuwsitems