BRITA lanceert Maxtra Pro All-in-1 waterfilters

Maart 2023

Maxtra Pro All-in-1

 

 

 

 

 

 

 

De Maxtra+ waterfilterpatronen zullen in de aankomende periode worden vervangen door de nieuwe Maxtra Pro All-in-1 filters. Deze verbeteren de smaak van water en verminderen kalkaanslag en onzuiverheden, zoals bepaalde herbiciden, pesticiden en farmaceutische onzuiverheden.

 

 De verschillen van Maxtra Pro All-in-1 t.o.v. Maxtra+ waterfilters:

• Betere prestaties door toevoeging extra filtergaas,
• 4x verbeterde retentie van de fijnste deeltjes (>30µm),
• toegenomen capaciteit, van 40 naar 50 liter,
• 1 filter staat gelijk aan 150 liter flessen water,
• voor gebruik bij koud en warm water.

 

Maxtra Pro Anti-Kalk Expert

Voor gebieden met (zeer) hard water introduceert Brita de Maxtra Pro Anti-Kalk Expert uitvoering met een 50% betere kalkbescherming t.o.v. Maxtra Pro All-in-1. Deze waterfilterpatronen worden hoofdzakelijk gebruikt voor het beschermen van warme dranken en apparaten in de keuken.

Beide filters passen uiteraard in de huidige Cool en XL waterfilterkannen.

Minder plastic, meer planeet!

  

Door het gebruik van waterfilterkannen en de bijbehorende filters zorgt u ervoor dat er minder plastic waterflessen worden gebruikt. Brita zet in op een verbeterde ecologische voetafdruk door bij de productie van de filters gebruik te maken van 50% biologisch materiaal. Hiervoor hebben ze de ISCC+ duurzaamheidscertificering ontvangen.

Vertrouwde Brita kwaliteit

De waterfilters worden daarnaast in Duitsland geproduceerd, waardoor de kwaliteit optimaal is en er ook minder transport nodig is. Verder worden alle producten van Brita verpakt in dozen gemaakt van 100% gerecycled karton en wordt er zo min mogelijk plastic gebruikt.

Heerlijk water, minder afval!

 Wist u dat Brita ook bijdraagt aan een beter milieu door waterfilters weer in te zamelen? De komende tijd zal het aantal recyclingpunten waar gebruikte waterfilters ingeleverd kunnen worden het verder worden uitgebreid. Heeft u meer vragen hierover? Neem dan rechtstreeks contact op met Brita: https://www.brita.nl/recycling-professionele

Bekijk alle nieuwsitems