EP: voorjaarsbeurs 2017

April 2017

ElectronicPartner organiseerde afgelopen zondag 9 en maandag 10 april weer de jaarlijkse EP: voorjaarsbeurs in de Central Studios te Utrecht. Na de vorige thema’s, “Onderneem het”, “Doorpakken”, “Go” en “Doen” was dit jaar het thema “Kleurrijk & Connect”. 

      


De diverse zelfstandige ondernemers aangesloten bij EP hebben elk een eigen en unieke kijk op ondernemen. Samen maken zij van ElectronicPartner een kleurrijke organisatie. Het doel van dit thema was dan ook om de juiste connectie te maken tussen de unieke kenmerken (kleuren) van de afzonderlijke  ondernemers, samen een eenduidige uitstraling uit te dragen en de connectie te leggen tussen de laatste trends, de markt en de consument. Herkenbaarheid, uniformiteit en onderscheidend vermogen stonden hierbij centraal.

Ook Elka Pieterman draagt zijn steentje bij aan de kleurrijke organisatie van EP en was ook dit jaar weer aanwezig bij de EP: voorjaarsbeurs. Wederom werden dit jaar de laatste trends, nieuwste accessoires en kennis over accessoires gedeeld met de leden van EP. Op de stand was een 5 meter donkere EP: slatwall en een extra gondola vol met accessoires te bewonderen. 

Naast audio/video, koffie- en stofzuigeraccessoires van het eigen merk “Scanpart”, was er ook een kleine greep uit het assortiment A-merken te bewonderen, namelijk GP Lighting, KlikAanKlikUit, JVC, Philips, Miele, AEG, etc.. Ook de gondola hing boordevol speciale beursaanbiedingen, zoals de CleanBag MaxiPacks, ProfiQ aansluitkabels, Philips en Bosch/Siemens stofzuigerzakken en nog veel meer. 


Voor meer informatie over deze accessoires of over de mogelijkheden voor uw winkel, neemt u contact op met onze Customer Service.

Bekijk alle nieuwsitems