Gekozen product van het jaar 2017: Philips SceneSwitch en WarmGlow!

Maart 2017

Op 10 maart jl. heeft Philips Lighting bekend gemaakt dat de Philips SceneSwitch- en de WarmGlow series in Nederland de award voor “Gekozen product van het jaar 2017” in de wacht hebben gesleept.

Wat deze Philips SceneSwitch serie zo speciaal maakt, is dat de verlichting in de woning aangepast kan worden zonder het gebruik van een dimmer. De lampen in de serie beschikken namelijk over drie verschillende standen, waarmee het licht in de woning gevarieerd kan worden van helder licht naar natuurlijk licht of naar gezellig, warm licht. De verlichting in huis is gemakkelijk aan te passen aan elke sfeer en functie, zonder het gebruik van een dimmer.De Philips WarmGlow serie is daarnaast speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met een LED dimmer. De speciale, dimbare LED lampen creëren een gezellig, warm licht door deze te dimmen tot elk gewenst effect.

Hellen van der Plas, Marketing Philips Lighting, ziet de awards als een bevestiging dat de consument het belangrijk vindt om verlichting op een zeer gebruiksvriendelijke manier aan te passen aan de sfeer die de consument wil creëren.

Meer informatie over de Philips SceneSwitch:
3-in-1 lamp. Van een helderder, intenser licht dat je helpt te concentreren, naar een minder intens, natuurlijk licht voor een aangename sfeer, naar een zachte, warme gloed die je helpt te ontspannen. Beschikbaar in deze serie: LED lamp (E27), LED kaars (E14) en LED spot (GU10). Lees meer over de Philips SceneSwitch op http://www.philips.nl/c-m-li/kies-een-lamp/sceneswitch.

Meer informatie over de Philips WarmGlow:
De Philips WarmGlow LED lampen bevatten een WarmGlow-techniek, waarmee de kleurtemperatuur van de lampen gedimd kan worden tot kaarslicht. Beschikbaar in deze serie: LED lampen (B22 en E27), LED kaars (E14) en LED spot (GU10).

Bekijk alle nieuwsitems