Grote groei in gebruik smarthome-gadgets door corona

November 2020

Uit cijfers van de jaarlijkse GFK Smart Home Monitor 2020 blijkt dat de bekendheid met de term “smart home” in de afgelopen jaren meer dan verdubbeld is. Vooral sinds de Lock Down is er grote interesse ontstaan naar deze handige home gadgets.

Inmiddels weet bijna een derde van de Nederlanders waar een ‘smart home’ voor staat. Uit een onderzoek bleek dat een vijfde van de ondervraagde verwacht dat we binnen enkele jaren een volledig ‘smart home’ zullen hebben.

Volgens een groot deel van  de ondervraagde consumenten is de handigheid en het gemak de grootste reden om zulke home gadgets aan te schaffen. Daarnaast vinden Nederlanders het fijn dat slimme oplossingen kunnen helpen om de energie kosten laag te houden.

Tessa Holzenbosch, Technology expert bij GFK, zegt: “Snel en stabiel internet is de basis voor een Smart Home.” Vele Nederlanders hebben al flink geïnvesteerd dit jaar in routers en WiFi versterkers.

(Bron: ERM november 2020)

Smart me.Smart home producten te bedienen met één app.

De perfecte smart gadgets om je huis van beginnend tot helemaal smart te maken, vind je bij Marmitek. Het ruime aanbod en de hoge kwaliteit zorgen ervoor dat je zorgeloos van buitenshuis de gadgets kunt bedienen. Van smart comfort tot smart power en zelfs smart security allemaal te bedienen vanaf één app.
 

 

 

Smart Comfort

Creëer de ideale sfeer in jouw woning met de WiFi ledlampen. Of je nu houdt van kleur of wit, er zit altijd een tint  tussen die het beste past bij jouw stemming. Ideaal tijdens vakanties of feestdagen om vanaf buiten het huis de lampen te bedienen.

Smart Power

Bespaar energie met een slimme stekker. De WiFi stekkers kunnen ook
op afstand aan- of uitgezet en manueel bediend worden. Gebruik de smart app om van deze slimme stekkers een  tijdschakelaar te maken of bepaalde groepen uit te schakelen op afstand. De Smart Comfort en Smart Power werken ook met Amazon Alexa en Google Assistant.
 

Smart Security

Zie en spreek met iedereen die voor jouw deur staat met een WiFi
deurbel met camera bewegingsmelder en intercom. Het brede security assortiment bied bewegingssensoren, losse camera’s in combinatie met een deurbel. Of je nu op je werk, bij de buren of op vakantie bent,  het werkt overal! Je hebt alleen je smartphone en de Smart me app nodig.

Marmitek is ideaal om het huis smart te maken zo hebben ze ook voor audio,  televisie & video en draadloze aansluiting een breed assortiment. Nooit meer in de knoei met kabels, maar alles draadloos te bedienen vanaf een plek met je telefoon.

Bekijk alle artikelen in onze webshop of lees meer over Smart home op www.marmitek.com

Bekijk alle nieuwsitems