In een nieuw jasje op de Vakhandelbeurs 2015

Vorige week zondag, maandag en dinsdag was de tweede editie van de Vakhandelbeurs. De in Vianen georganiseerde beurs bood stands van ruim 25 bekende namen in de elektro retail branche zoals AEG, Beko, Braun, DeLonghi, Electrolux, Inventum, Kenwood, Numatic, Princess, Zanussi en nog vele anderen.

Compleet vernieuwd

De Vakhandelbeurs was voor ons het perfecte moment om u te laten zien hoe de Elka PIeterman accessoires er in de praktijk uitzien. Wij waren deze tweede editie van de beurs aanwezig met onze vertrouwde winkelconcepten in een nieuw jasje. Op onze ruim 32m2 tellende stand was in totaal bijna 14 meter vol accessoires te bewonderen. Door de donkergrijze achterwand en headerverlichting kwamen de producten optimaal tot hun recht.

De Scanpart winkelformule biedt u alle oplossingen die in en om het huis handig zijn. Naast onze eigen merken Scanpart, CleanBag en ProfiQ zijn ook de bekende A-merken vertegenwoordigt in de presentatie:

Kortom een divers aanbod, waarin voor iedereen een passende oplossing te vinden is.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze accessories, services en mogelijkheden voor u? Neem dan contact op met onze Customer Service.

Bekijk alle nieuwsitems