Met meer beleving op de Vakhandelsbeurs 2016

September 2016Afgelopen zondag, maandag en dinsdag vond de derde editie plaats van de Vakhandelsbeurs in het Van der Valk hotel in Vianen. Naast bekende merken als Beko, DeLonghi, Inventum, Nilfisk, Numatic, Princess, Whirlpool en nog vele anderen was Elka Pieterman dit jaar ook weer aanwezig. 

Onze ruim 32m2 tellende stand was ingericht met onze compleet gerestylede winkelconcepten. Naast onze eigen merken Scanpart, CleanBag en ProfiQ was er ook weer voldoende ruimte voor bekende A-merken binnen onze winkelconcepten. Op de stand was in totaal 13 meter vol accessoires te bewonderen.Wij denken graag met u mee!
Een beleving creëren voor de klant in uw winkel wordt steeds belangrijker. Als uw accessoire specialist helpen wij u hierbij een handje en denken graag met u mee. Zo hebben wij onze winkelconcepten doorontwikkeld, met de focus op het creëren van beleving in uw winkel.

Sfeer visuals & hoekopstelling
Door bij een aantal concepten magneetbanner visuals toe te voegen creëren we extra sfeer. De ontwikkeling van de vernieuwde hoekopstelling zorgt ervoor dat de ruimte in uw winkel optimaal benut wordt.

              

Tip banieren
Door een aantal banieren met handige tips van onze accessoire specialisten tussen onze concepten toe te voegen, maakt uw klant makkelijker de juiste keuze. Ook als u even niet in de gelegenheid bent om mee te kijken.

             

Kleur wandstelling & Verlichting
Er is bewust gekozen voor een antraciet achterwand. Hierdoor komen de producten zelf veel beter tot hun recht. Daarnaast zorgt LED verlichting onder de planken ervoor dat ook deze accessoires voldoende opvallen. Alles voor een sfeervolle presentatie!

Wij zijn ervan overtuigd dat door deze verbeteringen uw klanten met nog meer plezier in uw accessoire shop komen winkelen. Bent u geïnteresseerd in een aantal van deze oplossingen? Neem dan contact op met onze Customer Service via 076-593 93 93 of mail naar verkoop@elka.nl.


 

Bekijk alle nieuwsitems