Miele Care Collection

Mei 2017

Alle wasmiddelen van de Miele Care Collection zijn nu ook verkrijgbaar via Elka Pieterman.

TwinDos

TwinDos is het eerste automatische 2-fasendoseersysteem met voor vloeibaar wasmiddel, dat zowel bonte als witte was grondig schoon wast. Met één druk op de knop worden de twee wasmiddelen afzonderlijk en op het juiste moment tijdens het wasproces automatisch gedoseerd. Op deze manier kan zelfs tot 30% aan wasmiddel worden bespaard.

Combineer je TwinDos met de Miele wasmiddelen UltraPhase 1 en UltraPhase 2, dan zijn de wasresultaten helemaal optimaal. Nr 1 bevat ingrediënten die voor kleur én witte was geschikt zijn. Nr 2 ingrediënten die voor witte was geschikt zijn, zoals optisch witmiddel en bleekmiddel. Door de dosering in 2 fasen is het mogelijk zuurstofbleekmiddel aan een vloeibaar middel toe te voegen. Dat zit normaal alleen in poeders. Zuurstofbleekmiddel werkt goed bij lastige kleurstofhoudende vlekken, zoals bloed, thee, koffie en wijn.

Het TwinDos systeem functioneert ook met vloeibare wasmiddelen en wasverzachters van andere merken. En natuurlijk blijft ook de wasmiddellade voor de dosering te gebruiken.

CapDosing

Voor het reinigen en behandelen van speciale textielsoorten biedt Miele bij haar nieuwe generatie wasmachines CapDosing aan. Dit systeem zorgt voor een praktische dosering via capsules in de wasmiddellade. Men kan eenvoudig speciale wasmiddelen, wasverzachters, impregneermiddel en een Booster tegen hardnekkige vlekken doseren. Na het plaatsen van de cap doseert de wasmachine vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces.

FraganceDos

De Miele geurflacon (beschikbaar in vijf geuren) wordt eenvoudig in het pluizenfilter geplaatst en geeft tijdens het drogen gelijkmatig een frisse geur af aan het wasgoed. Door te draaien aan de flacon kan de intensiteit van de geur worden aangepast.

De geuren worden geproduceerd door een parfumhuis in Zuid-Frankrijk, dat al sinds 1871 geuren produceert. Via een speciaal productieproces zorgen de parfumeurs ervoor dat de waardevolle geuressences behouden blijven. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed, tot wel vier weken lang.

Bekijk alle nieuwsitems