Miele Experience Center dealerdag 2016

11 april 2016

Begin van dit jaar heeft Miele laten weten dat het bedrijf een volgende stap gaat zetten in zijn selectieve distributiesysteem. Belangrijk uitgangspunt is het verbeteren van de kwaliteit van distributie, waarbij Miele streeft naar een intensievere samenwerking met minder partners. De doelstelling van deze wijziging is dat overal waar Miele verkocht wordt consumenten er vanuit kunnen gaan dat zij een goed productadvies, een kwalitatieve winkelpresentatie en een uitstekende service aangeboden krijgen. Naar aanleiding van deze verandering organiseerde Miele 11 april 2016 de Miele Experience Center (MEC) dealerdag in het Miele Inspirience Centre in Vianen.

Elka Pieterman is voor Miele een belangrijke partner voor accessoires en onderdelen. Als specialist hebben wij samen met Miele een optimale winkelpresentatie ontwikkeld. Net als Miele vinden wij een goed productadvies, een kwalitatieve winkelpresentatie en een uitstekende service belangrijk. Door onze accessoires-specialisten in het veld kunnen we u ook de juiste ondersteuning bieden voor het onderhoud van uw Miele pakket.

           

Voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw winkel kunt u contact opnemen met onze Customer Service. Bel naar 076 - 593 93 93 of stuur een e-mail naar verkoop@elka.nl.

Bekijk alle nieuwsitems