Trots op de 6e BMC award op rij

december 2015

Voor de 6e keer op rij bekroond tot Best Managed Company

Deloitte en ING, hebben Elka Pieterman ook dit jaar weer tot Best Managend Company uitgeroepen. Het BMC programma werd dit jaar voor de 8e keer begeleid door Deloitte, die voor het tweede jaar ondersteund werd door ING.

Het afgelopen jaar was het thema: Hoe flexibel is uw businessmodel?

Een zeer actueel onderwerp, want de wereld om ons heen vraagt in toenemende mate om aanpassingsvermogen en flexibel denken. Op deze onderwerpen scoort Elka Pieterman volgens beide partijen goed.

Katrien Van den Branden, directeur Elka Pieterman Holland B.V. vertelt: “We zijn super trots dat we ons voor de 6e keer op rij Best Managed Company mogen noemen. Dankzij de continue feedback die we door mee te doen aan het BMC programma krijgen, kunnen we ons iedere keer weer verder ontwikkelen. Het meedoen biedt ons waardevolle handvatten voor de toekomst. Daarnaast motiveert het ons ook om er ieder jaar weer een stapje bij te zetten en ons te focussen op hoe we als onderneming nog meer voor onze klant kunnen betekenen. Een voorbeeld hiervan is de verruiming van onze bereikbaarheid door op nieuwe manieren met onze klanten te communiceren. Daarnaast kunnen onze klanten tegenwoordig tot 20 uur bestellen via onze webshop en worden deze orders dezelfde dag nog verwerkt. Een belangrijke ontwikkeling in de huidige 24-uurseconomie”.

“We gaan de komende jaren vol vertrouwen tegemoet. Wij blijven ons volop concentreren op de toekomst, waarin het steeds belangrijker wordt om samen te werken met onze klanten en leveranciers; in co-creatie passende producten en diensten te ontwikkelen. Voor onszelf leggen we de lat hoog door snel te kunnen schakelen en continu nieuwe initiatieven te nemen. Een must om vandaag de dag te kunnen blijven pieken! En natuurlijk blijft, in dit alles, persoonlijk contact voor ons cruciaal.” besluit Van den Branden.

Bekijk alle nieuwsitems