Wasdrogerballen: de voordelen

Juni 2021

Er zijn verschillende typen Scanpart drogerballen beschikbaar, waaronder een kunststof en een wollen variant. Ze bieden ontzettend veel voordelen en daardoor zijn de wasdrogerballen van Scanpart ook zo populair. De drogerballen worden eenvoudig aan de was toegevoegd en zijn meermaals te gebruiken, maar wat zijn nu precies de voordelen van dit milieuvriendelijke product?

#1 Vervanger van wasverzachter

Allereerst zijn wasdrogerballen een vervanging voor wasverzachters. De drogerballen zijn een natuurlijke manier om stoffen te verzachten zonder dat hier schadelijke chemicaliën aan toegevoegd worden. Beter voor uw kleding en uw portemonnee!

#2 Kreukvrije en niet meer statische was

De wasdrogerballen zorgen er niet alleen voor dat de was zacht en soepel wordt, maar zorgen ook voor een kreukvrije was die niet meer statisch is. Daarnaast verhinderen wasdrogerballen pluisvorming en kunnen deze in alle types en merken wasdrogers gebruikt worden.

#3 Verkorte droogtijd & energiebesparing

Wasdrogerballen verkorten de droogtijd van de was met 25%. Dit komt doordat drogerballen ervoor zorgen dat de warme lucht efficiënter verspreid wordt in de machine. Dat betekent dat u niet alleen tijd bespaar,  maar ook energie en dus geld.

#4 Milieuvriendelijk

Wasdrogerballen dragen bij aan een beter milieu door het vermijden van wasverzachter en het besparen van energie. Het assortiment van Scanpart bestaat daarnaast onder andere uit wollen wasdrogerballen van 100% schapenwol, wat een ecologisch alternatief is voor plastic wasdrogerballen. Niet alleen het product zelf, maar ook de verpakking hiervan, is dus recyclebaar. Daarnaast produceren wollen drogerballen minder geluid dan plastic drogerballen.

Bekijk alle nieuwsitems