Zomerse accessoires

mei 2020

De warmere dagen komen eraan en dus is het tijd om goed voorbereid de zomer tegemoet te gaan. Of het nou niet uit te houden is in de hitte of dat het huis weer wordt overspoeld met insecten, bij Elka Pieterman hebben we de oplossing. Bent u op zoek bent naar verkoeling op een warme dag of heeft u genoeg van de eindeloze insecten? Hieronder geven we een aantal zomerse tips.

De ventilatoren van Airmate zorgen voor verkoeling wanneer u dat wel kunt gebruiken. Helemaal nu het er naar uit ziet dat er voorlopig nog zo veel als mogelijk vanuit huis moet worden gewerkt, is wat verfrissing tijdens het werken vanuit huis geen overbodige luxe. 
Daarnaast brengt het warme weer ook altijd de nodige irritatie met zich mee omtrent insecten. Om daar geen last van te hebben levert Elka Pieterman verschillende insectenkillers. De Eurom Fly Away lampen elektrocuteren de insecten zodra deze tegen het rooster aanvliegen.
En wat natuurlijk niet mag ontbreken in de zomer is een heerlijke barbecue. Het vlees en de groenten smaken natuurlijk het lekkerst wanneer de barbecue weer helemaal schoon is. Er zijn speciale reinigers om hem weer helemaal fris te maken.

 

Bekijk alle nieuwsitems