Online marketeer (40 uur)

Een dag als online marketeer:

Vandaag begin je de dag met een check of je één van onze grotere klanten nog kunt helpen om de content van accessoires op hun website nog verder verbeteren. Straks heb je een meeting met het online sales team, dus je kijkt het verslag van de vorige meeting na en bekijkt welke punten ook nu nog actueel zijn. Samen met het team bespreek je de focuspunten voor de komende week, zodat jullie hiermee verder kunnen. Daarna maak je via Google Analytics een analyse van de zoektermen waarop de afgelopen maand gezocht werd in onze webshop. Op basis daarvan wijzig je gegevens in onze systemen, zodat deze artikelen de volgende keer beter gevonden worden. Je doet op basis van deze analyse ook voorstellen naar onze Inkoop om bepaalde vaak gezochte artikelen toe te voegen aan ons assortiment. De middag besteed je aan het verder verbeteren van onze webshop. Je werkt hieraan samen met je marketing collega’s, sales en ook de directie is bij dit project nauw betrokken. Jullie hebben samen een aantal ideeën uitgewerkt, welke jij nu meer concreet maakt en gaat testen.

Jouw uitdagingen bij ons:

• Je hebt een passie voor online marketing en het is jouw missie om onze klanten te helpen accessoires nog beter te verkopen.
• Je bent analytisch en zet de door jou geanalyseerde data in om onze online kanalen steeds verder te verbeteren. Je stuurt hierbij op continue stijging van bezoekersaantallen, conversiepercentage, omzet, marge, gebruikersbetrokkenheid en leadkwaliteit.
• Je bent ook nauw betrokken bij nieuwe technische implementaties, zoals bijv. de overgang naar een nieuw CRM- en PIM-systeem en het leggen van koppelingen tussen de diverse tools/platformen. Je hebt een sterke affiniteit met IT en werkt veel samen met je collega’s op Marketing, Sales en IT.

Wat heb jij in huis?

Je vindt het leuk zelf vorm te gaan geven aan je nieuwe rol en houdt ervan om veel wisselende werkzaamheden op te pakken. Je werkt vlot, kunt goed samenwerken met mensen vanuit verschillende afdelingen, maar je kunt tegelijkertijd ook goed zelfstandig werken. Je doorziet dingen snel en kunt verbanden leggen. Maar dat is nog niet alles, je hebt ook:

• Een HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld HEAO CE specialisatie Digital Marketing, NIMA-A Online Marketeer of NIMA-B Customer Insight Management of Digital Marketing.
• 2-5 jaar werkervaring in een online marketingrol,
• Je hebt kennis van CRM-, PIM-, webshop/e-commerce softwareprogramma’s,
• Een flexibele instelling, waarbij je bereid bent om in jezelf te investeren. Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week),
• Een sterke wens om in een bedrijf te werken waarin je veel vrijheid krijgt om zelf verantwoordelijkheid te nemen en waarin je echt waarde kunt toevoegen,
• Een woning in Breda (of omgeving van).

Zet jouw volgende stap bij Elka Pieterman

Je toekomstige collega’s bij Elka Pieterman ontvangen je met open armen in Breda. Op slechts 10 minuten fietsen van het station van Breda en met eigen parkeerplaatsen voor de deur, is jouw ruime en lichte werkplek makkelijk te bereiken.

Er is een gezonde balans tussen ruimte voor persoonlijk contact en werk binnen onze organisatie. Samen met je team heb jij de uitdaging om van alle aspecten van het marketing vak een succes te maken. Jouw leidinggevende geeft je veel vrijheid voor initiatieven en om verantwoordelijkheid te nemen. Je krijgt alle ruimte om initiatief te tonen en je projecten van begin tot eind op te pakken.

Dit bieden we  jou:

Als ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je de kans je talenten verder te ontwikkelen. Het is een uitdagende baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat op ons hoofdkantoor in Breda. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kunt en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van ons bedrijf. We bouwen dan ook actief samen mét ons team aan de toekomst van onze onderneming.

Ga jij ervoor?

Vul dan nu ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, telefoon 076-593 93 93.