Meewerkend Teamleider magazijn (38 uur)

Om verder te bouwen aan ons toekomstig succes zijn wij op zoek naar een meewerkend teamleider in ons magazijn. Ben jij een enthousiaste duizendpoot, die graag zelf de handen uit de mouwen steekt?

Een dag als Meewerkend Teamleider:

Vandaag heb jij de leiding over de avondploeg. Je begint daarom wat later en helpt mee om alle orders die er zijn te picken en alle overige magazijnwerkzaamheden voor elkaar te krijgen. Aan het einde van de middag vertrekt de magazijn manager en neem jij de leiding van het magazijn over. Je begroet de avondploeg, die bestaat uit scholieren en studenten, en gaat met hen de uitdaging aan om alle orders die nog binnen komen vandaag de deur uit te krijgen. Aan het einde van de avond bedank je de avondploeg en sluit je het pand netjes af. Tevreden ga je naar huis, samen met je collega’s heb je er weer voor gezorgd dat onze klanten hun bestellingen netjes en op tijd ontvangen. Je kijkt al uit naar volgende week, dan werk je mee bij goederenontvangst. Je begint dan lekker vroeg en mag weer hele andere werkzaamheden uitvoeren.

Wie ben jij:

• Je hebt een MBO werk en denkniveau en beschikt over affiniteit met de logistiek.
• Je vindt het leuk om met een team een prestatie neer te zetten en bent van mening dat zelf meewerken de beste basis is voor het aansturen van je team
• Je houdt van variatie in je werk
• Je vindt het geen probleem om in verschoven tijden en in de weekenden te werken.
• Je hebt een representatieve uitstraling
• Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal
• Je bent woonachtig in Breda of de nabije omgeving van Breda.

Wanneer nodigen wij je uit te solliciteren?

Je voelt je als een vis in het water in een afwisselende en dynamische functie met veel gevarieerde taken, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je werkt vlot, bent een echte teamplayer, maar je kan tegelijkertijd ook goed zelfstandig werken. Je vindt het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen in een wereld die continu verandert. En je ziet het als een uitdaging om  verantwoordelijkheid te nemen en je actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van onze onderneming.

Dit bieden we  jou:

Als  ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je  de kans  je talenten verder te ontwikkelen. Het is een fulltime baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat in onze vestiging in Breda. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kan en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming. We bouwen dan ook actief samen mét ons team aan de toekomst van onze onderneming in het belang van alle stakeholders.  

Ga jij ervoor?

Vul dan ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, telefoon 076-593 93 93.