Werken bij

It's all about people

Onze onderneming  is sterk waarde gedreven en onze medewerkers maken elke dag het verschil voor onze klanten. Zelf formuleren we onze missie graag als volgt: “As a reliable partner for our customers, we propose sustainable solutions with dedication and heart”.

En die duurzame oplossingen zijn belangrijk voor ons, het zit in ons DNA een steentje bij te dragen aan de wereld waarin wij leven. Accessoires en onderdelen verlengen de levensduur en het gebruiksgemak van een apparaat, waardoor een consument hier langer plezier van heeft en een apparaat minder snel weg zal doen. Zo dragen wij bij aan het verminderen van de afvalstroom.

Ontwikkeling van onze medewerkers staat centraal. We vinden een gevarieerd team belangrijk, zodat ervaring en nieuwe ideeën elkaar kunnen versterken. Om met elkaar op één lijn te zitten hebben wij onze basiswaarden. Deze waarden geven weer waar wij voor staan en wie we zijn. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe medewerkers die hierbij passen en zich bij ons thuis voelen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een informele werkomgeving? Ben jij er klaar voor om te werken bij een snel ontwikkelend internationaal bedrijf? En houdt dynamiek en afwisseling jou scherp? Kijk hieronder dan snel verder naar wat jij binnen Elka Pieterman kunt gaan doen.

Online marketeer Handyman

Commercieel, ondernemend en ziet overal omnichannel kansen. Is dit jou op het lijf geschreven?

e-Commerce talent

Zie jij het doorontwikkelen van onze online plaza platformen als de ultieme uitdaging?

e-Commerce medewerker

Ben jij een gedreven, enthousiaste en klantvriendelijke serviceverlener? Dan zoeken we jou!

Commercieel medewerker Export

Commercieel, internationaal en analytisch. Ben jij dit?

Junior Inkoper

Haal je energie uit het inkoopvak & ben je analytisch sterk?

Leuk bijverdienen

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan naast je opleiding? Dit is iets voor jou!